Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 22/11

Blir man inte insläppt hos sin släkting hjälper det inte att gapa, skrika och slå sönder en fönsterruta.

Annons

Vallby. Natten till måndagen larmades polisen till Portlidervägen sedan kringboende klagat på stök och oväsen från gatan. Väl framme upptäckte polisen en 66-årig man som krossat en fönsterruta. Motivet till skadegörelsen var att han ville bli insläppt hos en släkting eftersom han frös.

Västerås. En kvinna från Stockholmstrakten har polisanmält sin ex-pojkvän boende i Västerås för brottet olovligt förfogande. Kvinnan glömde kvar ett chokladfondueset hos pojkvännen, när hon ville ha tillbaka det hade han kastat det.

Gideonsberg. Natten till lördagen försökte någon stjäla en parkerad bil på Humlegatan. När ägaren kom ut på lördagsmorgonen till sin bil var båda dörrlåsen trasiga och tändningslåset sönderbrutet. Det är oklart om något stulits ur bilen.

Västerås. En man i Västerås har polisanmält att han inte fått ett antal tidningar som han prenumererar på och misstänker att tidningarna försvunnit under posthanteringen.

Centrum. Under helgen har en stöld skett från en byggarbetsplats på Smedjegatan. En dörr till ett kontor har brutits upp, bilnycklar har stulits och tjuven har ställt till med stor oreda.

Irsta. En brevlåda på Eddagatan har sparkats sönder under helgen.

Hammarby. Någon gång under helgen har en lägenhet på Liegatan råkat ut för inbrott. Ytterdörren har brutits upp och lägenheten genomsökts. De boende skulle vid anmälningstillfället se över vad som stulits och berätta det för polisen senare.

Hamre. Under helgen har en ruta krossats på Hamreskolan. Rutan satt i entrédörren till ettornas klassrum.

Norrmalm. En registreringsskylt har stulits från en parkerad bil på Föreningsgatan någon gång under den senaste veckan.

Viksäng. Någon gång den senaste veckan har ett källarförråd på Regementsgatan drabbats av inbrott. Diverse väskor och fiskeutrustning har stulits, bland annat.

Centrum. Skopunkten på Munkgatan råkade i fredags ut för snatteri. Två yngre män provade nya skor – och försvann spårlöst ur butiken med de nya skorna utan att betala.

Västerås. En registreringsskylt har stulits från en parkerad bil på Klippans parkering under helgen.

Mer läsning

Annons