Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 22/2

Annons

Skallberget. Frampå småtimmarna natten till onsdagen kunde polisen gripa en man i 40-årsåldern sedan han begått flera inbrott i parkerade bilar på Skallberget. Uppmärksamma kringboende såg när mannen höll på och ringde polisen. Den misstänkte tjuven kunde stoppas och gripas just när han var på väg att lämna platsen med nystulna saker i bilen.

Norra Skiljebo. Under natten till onsdagen har någon brutit sig in i en bil på en parkeringsplats vid Säbygatan. Flera saker har stulits ur bilen, som råkade ut för skadegörelse i samband med inbrottet och stölden.

Västerås. När en man fördes till polishuset i Västerås för att visiteras och låsas in i ett annat ärende visade det sig, natten till onsdagen, att han hade en mindre mängd misstänkt narkotika på sig. Till listan av brott mannen misstänks för läggs narkotikabrott – åtminstone tills analysen visar om drogen han hade var amfetamin som polisen misstänkte.

Skälby. En bostad på Skälby har under de senaste dagarna utsatts för inbrott, vilket upptäcktes vid lunchtid på onsdagen. Vid anmälningstillfället var det oklart om något stulits, och i så fall vad.

Erikslund. En bilist tankade under onsdagsmorgonen drivmedel på OK-Q8 Erikslund och försvann med full tank utan att betala.

Gideonsberg. Båda registreringsskyltarna till en personbil har under natten till onsdagen stulits från en parkerad bil vid Blomstergatan.

Östra Malmaberg. Någon gång under tiden tisdag eftermiddag – onsdag morgon har ett bilbatteri stulits från en parkerad bil på Kumlagatan. Tjuven har brutit upp motorhuven och monterat bort batteriet.

Norra Haga. Bilägaren upptäckte på onsdagsmorgonen att främre registreringsskylten till bilen saknades på Rekylgatan. Oklart om den stulits eller ramlat bort på grund av fel i infästningen.

Östermalm. Under den senaste veckan har någon försökt bryta sig in i en bostad på Östermalm. Grannar gjorde upptäckten och ägaren hade då ännu inte tagit sig hem för att kontrollera om någon varit inne i bostaden, och om något i så fall stulits.

Mer läsning

Annons