Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 22/8

Annons

Lögarängen. Polisen stoppade en personbil vid Lögarängen vid tretiden natten till måndagen. Föraren, en 26-årig man, visade tydliga tecken på att vara påverkad av någon slags narkotika. Han togs med för provtagning och förhör.

Råby. Någon gång under sommaren – från den 21 juni till den 21 augusti – har ett källarförråd på Kungsfågelgatan råkat ut för inbrott. Bland annat har fyra kompletta däck på fälg stulits.

Viksäng. I helgen har en moped parkerad på Viksängsgatan stulits.

Råby. Vid lunchtid på söndagen kallades polis och ambulans till norra Råby sedan en man blivit knivskuren i vaden där. Mannens skador var inte så svåra att ambulansfärd blev nödvändig. En man och en kvinna misstänks för delaktighet i misshandeln.

Bäckby. Under helgen har registreringsskyltarna stulits från en parkerad bil på Fallhammargatan.

Västerås. En man har polisanmält att han på något vis blivit frånstulen en dyrare klocka sedan han dansat med en för honom okänd kvinna på en krog i centrala Västerås. Mannen märkte inte när klockan försvann.

Gideonsberg. Under helgen har ett källarförråd på Bangatan drabbats av inbrott. Metallnätet kring förrådet har klippts upp, men det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Västerås. Polisen kontrollerade en motorcykel på Österleden vid 18-tiden på söndagen. Det visade sig att motorcykeln var skyltad med registreringsskyltar som tillhör en registreringspliktig moped.

Gilltuna. En rotortilt – ett dyrare tillbehör till en grävmaskin – har stulits från Gilltunatrakten under helgen.

Stallhagen. Under helgen har någon brutit sig in i Stallhagens dagcenter, Backgatan. Flera fönster har krossats, det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Viksäng. Under helgen har ett källarförråd på Regementsgatan råkat ut för inbrott. Vid anmälningstillfället var det oklart om något stulits.

Brandthovda. I helgen har någon stulit främre registreringsskylten på en parkerad bil vid Bronsåldersgatan.

Hallstahammar. En maskerad man limmade igen låskolvar till tre dörrar på Hallsta krog i lördags natt. En övervakningskamera fångade mannen på bild. Ärendet är rubricerat som skadegörelse.

Virsbo. Två dunkar bensin till ett värde av 450 kronor, stals från en villa på Strandvägen natten till i går. Dunkarna fanns under altanen.

Ramnäs. En 34-årig man är skäligen misstänkt för stöld och olaga hot. Enligt polisanmälan hotade mannen en kvinna på Åsvägen och tog hennes Iphone, som senare hittades i mannens bostad.

Virsbo. Ett bilinbrott ägde rum på Näsvägen natten till i går. Inbrottstjuven krossade rutan på en Volvo S70 och tog med sig stereon, en plånbok och två fickminnen.

Virsbo. En 15-årig flicka har anmälts för misshandel sedan hon slagit till en jämnårig tjej i ansiktet. Händelsen inträffade utanför Ica-affären i lördags kväll.

Annons