Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 23/11

Mannen verkade trevlig - men blev sedan arg och våldsam.

Annons

Centrum. En kvinna i 20-årsåldern har polisanmält en man för ofredande. Under lördagskvällen började mannen och kvinnan prata med varandra på en restaurang i centrum, mannen erbjöd sig att följa kvinnan till bussen. Väl vid hållplatsen blev mannen aggressiv och tog strypgrepp på kvinnan, hon tog sig loss och avvisade honom, Han har senare skickat ovälkomna sms till henne.

Tunbytorp. En man i 40-årsåldern fördes till Centrallasarettet efter en arbetsplatsolycka på Strömledningsgatan. Mannen skulle avlägsna en presenning från ett tak, föll och slog i huvudet och armen.

Östermalm. Vid 22-tiden på lördagskvällen utsattes en tonårig flicka för fickstöld då hon lyssnade på en konsert på Växhuset. Det var trångt framför scenen, då hon upptäckte att plånboken saknades. Den återfanns senare, tömd på pengar och bankkort.

Bäckby. Företaget ITG Svenska AB har drabbats av stöld. Från ett förråd på Ånghammargatan har förmodligen en kabeltrumma med elkabel stulits. Förrådets lås har klippts upp.

Kristiansborg. Under den senaste veckan har en dator stulits ur ett elevskåp på Kristiansborgsskolan, genom att skåpet brutits upp.

Västerås. Ett företag i Västerås har polisanmälts för otillåten miljöverksamhet sedan företaget inte anmält till kommunen att företaget flyttat sin verksamhet till nya lokaler.

Djuphamnen. Vid niotiden på tisdagsförmiddagen inträffade en olycka på Seglargatan. En bil hade parkerad vid en lastzon, varpå en truck kom och körde in i bilen. Bilföraren fördes till Centrallasarettet med smärtor i höften.

Mer läsning

Annons