Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 23/12

Att vara uppenbart narkotikapåverkad är inte alls lyckat - särskilt inte när polisen upptäcker det.

Annons

Centrum. En 18-årig yngling misstänks för ringa narkotikabrott sedan polisen, vid tvåtiden natten till torsdagen, påträffat honom uppenbart påverkad på Stora gatan. Han fördes till polisstationen för provtagning.

Bäckby. Strax efter midnatt onsdag-torsdag började en bil brinna på Puddelugnsgatan. Branden släcktes snabbt, och tros ha berott på tekniskt fel.

Centrum. Vid sjutiden på torsdagsmorgonen började en bil brinna i ett garage på Nygatan i centrala Västerås. Räddningstjänsten kom snabbt till platsen och släckte branden och vädrade ur garaget. Ingen skadades, branden tros bero på någon sorts tekniskt fel.

Västerleden. På torsdagsförmiddagen skadades en man vid skogsarbete invid Västerleden mellan E18 och Köpingsvägen-Hacksta. Ett fallande träd slog i en sten, ändrade riktning och ledde till att mannen fick en sårskada över ena ögat. Han fördes i ambulans till Centrallasarettet för omplåstring och vård.

Jakobsberg. Backlund Racing på Jakobsbergsgatan har drabbats av inbrott tidigt på torsdagsmorgonen. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Centrum. Vid tiotiden på torsdagsförmiddagen upptäcktes ett inbrott på Face på Hantverkargatan. Någon har tagit sig in och stulit bland annat smink.

Annons