Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 23/2

Annons

Centrum. Ett täcke fattade eld på en balkong till en villa på Djäknegatan i Västerås. Räddningstjänst och polis larmades till platsen och branden kunde snabbt släckas. Räddningstjänst undersöker platsen lite närmare för att se så att branden inte spridit sig. Branden ska ha uppstått av ett täcke som hamnat på en strålkastare.

Råby. Polis kallades till en adress på Råby i Västerås med anledning av att en man framfört hot via SMS till en kvinna och hennes dotter. När en polispatrull kom till platsen dök den misstänkte mannen upp och kunde gripas. En anmälan om olaga hot upprättades och mannen togs med till förhör.

Bäckby. En lastbil parkerad på Kokillgatan har fått flera fönster sönderslagna och även instrumentbrädan och tändningslåset förstört.

Skallberget. En bil parkerad på Blomstergatan har haft inbrott natten mellan onsdag och torsdag. Stereo, cd-skivor och solglasögon har stulits.

Centrum. Studentboendet på Smedjegatan har utsatts för klotter under natten mot onsdagen. En okänd gärningsman hade skrivit med tuschpenna i entrén ”vem stal min cykel”.

Hallstahammar. En 24-årig man är misstänkt för ringa narkotikabrott och narkotikabrott. Vid ett tillslag i mannens bostad fann polisen mindre mängder hasch och narkotikaklassade tabletter. Mannen var påverkad under husrannsakan.

Mer läsning

Annons