Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 23/3

Annons

Gideonsberg. Vid 22.30-tiden på torsdagskvällen krockade två bilar på Backsippsgatan. Föraren och passageraren i den ena bilen sprang från platsen men hittades och kunde förhöras av polis. Två personer i den andra bilen skadades och fördes till sjukhus med skador som inte betecknas som allvarliga. Polisen får utreda vad som hänt.

Råby. Vid 02.30-tiden natten mot fredag larmades räddningstjänst, polis och ambulans till en trafikolycka på Råbyleden. Det visade sig vara en bil som kört in i ett träd. Ingen fanns kvar i bilen, nyckeln satt i tändningslåset. Polisen försökte kontakta den registrerade ägaren till bilen under natten utan att lyckas, ingen kunde heller spåras från trafikolyckan.

Lögarängen.

På fredagsmorgonen upptäckte en bilägare att någon slagit sönder dennes bil på Lögarängens parkering. Vindrutan och bakrutan var sönderslagen och diverse saker hade stulits ur bilen.

Bäckby. Vid elvatiden på fredagsförmiddagen krockade två bilar på Kokillgatan. En av bilisterna, en kvinna i 40-årsåldern, fick smärtor i nacken. Hon behövde dock inte åka ambulans. I övrigt vållades plåtskador på de inblandade bilarna.

Hammarby. Någon har krossat en ruta på Nybyggeskolan natten till fredag. Av allt att döma har ingen varit inne i skolan, händelsen klassas som skadegörelse.

Pettersberg. Under natten till fredagen har någon stulit en parkerad och låst moped vid Pettersbergs centrum.

Västerås. Under de senaste månaderna har någon öppnat och använt ett telefonabonnemang i en Västeråskvinnas namn. Det hela upptäcktes när räkningar och inkassokrav på telefonavgifter om 15000 kronor började anlända hos kvinnan som inte använt sig av telefonföretagets tjänster.

Surahammar. En 14-årig pojke hade kniv med sig till Hammarskolan på fredagen. Med den hotade han en annan pojke. När polispatrullen kom till skolan hade pojken lämnat skolan. Men polisen hittade kniven gömd på toaletten och beslagtog den. Eftersom gärningsmannen är under 15 år blir det ett ärende för socialen.

Surahammar. Någon har under de senaste veckorna kastat in en sten genom en fönsterruta på ett hus på Sjöstigen, i sommarstugeområdet.

Mer läsning

Annons