Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 24/11

Korsdrag och ett tänt ljus hade kunnat sluta illa - om inte den boende snabbt ingripit.

Annons

Viksäng. Ett tänt värmeljus och korsdrag ledde till rökutveckling i en lägenhet på Regementsgatan vid sjutiden på onsdagsmorgonen. Boende i lägenheten kunde släcka branden, som uppstod när ett fönster öppnades, varvid en bit hushållspapper nära ett tänt värmeljus fladdrade till och antändes. Polisen anser att det hela var en ren olyckshändelse och misstänker inget brott. Ingen människa skadades.

Hammarby. Strax före klockan sju på onsdagsmorgonen gick inbrottslarmet på Nybyggeskolan. Väktare hittade en man som sade sig vara uteliggare som gått in i skolan för att ha någonstans att sova. Det hela rubriceras som olaga intrång.

Hälla. En kvinna i 30-årsåldern har polisanmält att hon förlorade sin mobiltelefon i trängseln på Ica Maxi Hälla vid 17-tiden på tisdagen. Det är oklart om telefonen stulits från henne eller om hon tappat den och någon tagit den med sig.

Norra Haga. En parkerad bil på Skjutbanegatan har natten till onsdagen råkat ut för inbrottsförsök. Någon har förstört låsen och gjort åverkan på bildörrarna, men inte lyckats ta sig in.

Centrum. En anställd på McDonalds Skrapan har anmält att han blev hotad och slagen då han sent på lördagskvällen skulle avvisa några stökiga gäster. De slog honom, hotade honom och använde fula ord mot honom.

Ormberget. En villaägare på Ormbergssvängen har polisanmält att någon tagit sig in på hans tomt, vilket fotavtryck i den leriga marken skvallrar om. Andra villaägare på gatan har tidigare råkat ut för inbrott och uppenbara inbrottsförsök, och det är oklart om händelserna har samband.

Mer läsning

Annons