Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 24/6

Annons

CENTRUM. En 26-årig man fick ett slag i ansiktet av en för honom okänd man på en gata i centrum strax före klockan halv tre natten till torsdag. En 24-årig man är skäligen misstänkt för misshandeln.

ÖNSTA GRYTA. En familj tröttnade på att grannen satt ute och tjoade på sin uteplats natten till torsdag och bad honom dämpa sig. Grannen blev då aggressiv och klev in i familjens hus och skrek. Han gick dock inte till några handgripligheter, utan lämnade huset efter att ha ventilerat sina åsikter. Mannen är nu misstänkt för hemfridsbrott och ofredande.

SJÖHAGEN. Vid fyratiden natten till torsdag gick inbrottslarmet till ett företag på Sjöhagsvägen. Någon hade försökt ta sig in genom ett fönster men inte lyckats.

BRANDTHOVDA. Ett företag på Brandthovdagatan utsattes för ett inbrott natten till torsdag. Ytterdörren och flera innerdörrar hade brutits upp men det är oklart vad som stulits.

KARLSDAL. Fiskespön, ett femtiotal fiskedrag, en håv med mera stals natten till torsdag ur en bil parkerad på Norra Allégatan. Polisen har inga spår efter tjuven.

ERIKSLUND. Fyra stycken tv-spel värda 9 000 kronor har stulits ur en säkerhetslåda i Elgigantens butik. Stölden anmäldes på torsdagen. Enligt butiken måste tjuven haft en särskilt öppnare för att kunna ta sig in i säkerhetsmontern.

HALLSTAHAMMAR. En kvinna har polisanmält sin man efter att han i onsdags hotat att döda henne. Paret har varit åtskilda ett tag och mannen ska ha sagt att han ämnade att döda henne om hon inte kom tillbaka till honom.

Mer läsning

Annons