Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 25-26/2

Annons

MALMABERG. Brandkåren fick strax före klockan 15 på fredagseftermiddagen rycka ut till en brand i Resmilan vid Odensviplatsen. Branden hade orsakats av en cigarett som hamnat utanför askkoppen och antänt en soffa. Personalen hann släcka innan brandkåren kom till platsen. Ingen person skadades.

CENTRUM. En 18-årig flicka är misstänkt för våld mot tjänsteman efter att ha sparkat en polis inne i polishuset klockan 23.00 på fredagskvällen. Flickan hade omhändertagits för fylleri och det var när hon skulle avvisiteras som hon riktade en spark mot polisen.

CENTRUM. En 18-årig yngling fick en slag med en flaska i huvudet vid ett bråk på en krog i centrala Västerås strax före midnatt på fredagskvällen. En 19-åring är misstänkt för misshandeln, han har i sin tur anmält 18-åringen för ett slag i ansiktet.

KARLSDAL. En passagerare som åkte taxi från Stora torget till Lovisebergsvägen smet utan att betala. Färden kostade 117 kronor och brottet rubriceras som bedrägligt beteende. Polisen har ett signalement på den misstänkte gärningsmannen.

CENTRUM. En 38-årig kvinna ha anmält en 45 årig man för misshandel efter ett bråk i en lägenhet på Karlsgatan på lördagsmorgonen. Mannen ska ha tagit ett grepp på kvinnan och slängt omkull henne på golvet.

KARLSDAL. Ett källarförråd på Lovisebergsgatan har haft besök av tjuvar. Låset har brutits upp, men det är oklart om något har stulits.

GIDEONSBERG. En 29-årig man är misstänkt för skadegörelse efter att ha sparkat in en dörr på en bil på Låmgmårtensgatan. Sparken föregicks av en incident där en 36-årig man ansåg att 29-åringen kört vårdslöst. Den äldre mannen gestikulerade mot 29-åringen som följde efter bilen. När bilarna stannade sparkade 29-åringen på dörren så att det uppstod en buckla.

RÅBY. Två okända män är misstänkta för bedrägligt beteende sedan tagit en taxi från centrum till Råby klockan 2.30 natten till söndag. Väl framme försvann de utan att betala, färden kostade 160 kronor.

CENTRUM. En 20-årig man är misstänkt för våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman. Mannen omhändertogs klockan 0.30 natten mot söndag på Stora torget eftersom han var ordentligt berusad. Han gjorde motstånd och inne i polishuset försökte han bita en av poliserna.

CENTRUM. En 45-årig man har anmält att han blev rånad av tre maskerade män vid Skrapan strax före klockan 24.00 natten mot söndag. Rånarna tryckte upp mannen mot en vägg och tog medicin samt en mindre summa i kontanter.

HALLSTAHAMMAR. Polispatrull stoppade ett bråk på Trädgårdsgatan i Hallstahammar vid 22-tiden på lördagskvällen. När de kom och hörde upptäckte de sex personer som slogs med varandra. Två 25-åringar har anmält en 20-åring för misshandel. 20-åringen har i sin tur gjort en motanmälan mot en av 25-åringarna.

Mer läsning

Annons