Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 25/3

Annons

CENTRUM. En okänd gärningsman på moppe ryckte handväskan v en 21-årig kvinnas axel på Vasagatan. Stöld ägde rum klockan 00.50 på onsdagen.

CENTRUM. En man stod parkerad i skrapans parkeringshus och fick inte igång bilen. Han ringde efter bärgning, som kostar 1000 kronor, utan att ha några pengar. Han misstänks nu för bedrägligt beteende. Han var dessutom berusad men kunde inte köra bilen.

SKALLBERGET. Någon gång i natt har någon brutit sig in i en bil på Karlfeldtsgatan och stulit en plånbok.

CENTRUM. En anställd på Myrorna på Stora Gatan lade ifrån sig sin mobiltelefon när denne skulle flytta på en fåtölj. Då stal någon telefonen.

CENTRUM. På ett gruppboende på Södra Allégatan blev två olika boende bestulna på pengar i helgen. En blev av med 200 kronor och den andra med 600. Båda plånböckerna var inlåsta i skåp. Det finns ingen misstänkt.

PETTERSBERG. Någon tryckte in ett papper vid brandlarmet på S:t Ilians Skola och tände eld på det. Personalen kunde snabbt släcka branden som bröt ut vid halv 11 på torsdagen.

VÄSTERÅS. En Malmöbo har anmält till polisen att denne inte fått en dator som köpts på tradera av en Västeråsare. Köparen betalade 2800 kronor men har inte sett skymten av datorn. I början av februari kom det istället en låda fylld med gamla t-shirts och kartonger.

Mer läsning

Annons