Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 25/8

Annons

HAMMARBY. En bil började brinna på en parkering vid Bygatan vid femtiden på torsdagsmorgonen. Brandkåren släckte elden men bilen blev totalt utbränd. Polisen misstänker att branden var anlagd.

VALLBY. En fönsterruta krossades i ett trapphus på Parstugugatan vid tretiden natten till torsdag. Polisen har ingen misstänkt för skadegörelsen.

HEMDAL. En bil körde in i ett träd på sjukhusområdet vid elvatiden på torsdagsförmiddagen. Enligt polisen ska föraren ha kört in i trädet i hög hastighet, men ska ändå ha klarat sig utan allvarliga skador.

CENTRUM. En påse innehållande en skjorta och en after shave stals ur en provhytt på HM vid sextiden på onsdagskvällen. En man hade varit inne i hytten och provat kläder och sedan glömt kvar påsen. När han skulle hämta den var den borta.

MALMABERG. 1 900 kronor har försvunnit från en hyresgäst vid ett gruppboende. Den boende hade pengarna inlåst i ett skåp i sin lägenhet när en okänd person tog sig in i skåpet och stal pengarna. Stölden upptäcktes på onsdagen.

SKALLBERGET. En anställd på Skallbergsskolan fick sin väska stulen vid åttatiden på onsdagsmorgonen. Väskan hade glömts kvar ute i en cykelkorg men låg bara utan uppsikt i tio minuter. När väskan skulle hämtas var den borta. Väskan innehöll bland annat plånbok.

VALLBY. En taxichaufför som körde en kund till Svalgången på onsdagsförmiddagen fick aldrig några pengar av sin kund. Kunden är skyldig taxifirman 143 kronor och är misstänkt för bedrägligt beteende.

BÄCKBY. Musikutrustning, bland annat mixerbord och två förstärkare, har stulits från en fritidsgård på Välljärnsgatan. Stölden kan ha inträffat för länge sedan men upptäcktes först på onsdagen.

CENTRUM. En bilist som körde på Vasagatan på onsdagseftermiddagen hörde plötsligt hur det smällde till på bilens högra sida. Vid närmare kontroll visade det sig att någon kastat en marschallhållare på bilen så att det blev en buckla på en av bildörrarna.

VÄSTERÅS. En kvinna blev av med sitt bankort efter en utekväll på tisdagen. Morgonen därpå upptäcktes även att någon tagit ut pengar från kvinnans konto.

HALLSTAHAMMAR. Tjuvar misslyckades natten till torsdag att göra inbrott på Lidl i Hallstahammar. Först försökte man bryta upp ett fönster, sedan försökte tjuvarna krossa det.

HALLSTAHAMMAR. Ett mindre släp, tillhörande Villaägarföreningen i Hallstahammar, har blivit bestulen på sin registreringsskylt med numret NMJ 366.

Mer läsning

Annons