Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 26/1

Kombinationen törst och handsprit är en dålig och rentav farlig kombination.

Annons

Centrallasarettet. En man i 50-årsåldern bröt upp ett låst utrymme på en av Centrallasarettets mottagningar dit han sökt sig och hittade en flaska handsprit som han drack ur. När det hela upptäcktes fördes mannen till vård för att motverka skadorna handspriten – gjord för att vara odrickbar – medfört.

Centrum. En man i Västerås har upptäckt att någon okänd under helgen tagit ut pengar från hans konto från en uttagsautomat i centrala Västerås. Mannen har själv haft sitt kort i behåll under hela helgen och har inte varit nere i centrum under den aktuella tiden. Händelsen rubriceras som bedrägeri.

Östra Skiljebo. Natten till onsdagen har någon brutit sig in i en företagsbil på Tallmätargatan. I bilen låg åtta leveransklara datorer som nu är borta.

Karlsdal. Vid åtminstone fem tillfällen från 1 december har någon saboterat dörrlåset till ett soprum på Johanneshöjden. Varje gång har sabotaget – en plåtbit inpetad i dörrlåset – kostat drygt en tusenlapp att reparera. Skadegörelsen är nu polisanmäld.

Gideonsberg. En pojke misstänks för snatteri sedan han tagit godis för några tior på Ica-Ettan på Långmårtensgatan utan att betala.

Bäckby. Någon gång i helgen har ett släp – FNB 256 – stulits från en parkeringsplats på Puddelugnsgatan.

Önsta-Gryta. En tonårig elev på Önstaskolan har polisanmält att någon stulit en mobiltelefon som låg i en byxficka i ett omklädningsrum under en idrottslektion.

Erikslund. En 24-årig kvinna misstänks för snatteri sedan butikskontrollant ertappat henne med att ta med sig sminkprodukter för en dryg hundralapp utan att betala. Kvinnan tog med sig sminket och kläder in i en provhytt och kontrollanten hörde ljud då larmetiketter avlägsnades. Kvinnan ertappades sedan hon passerat kassan med det obetalda sminket.

Pettersberg. En 39-årig kvinna ertappades av personal då hon snattade varor på Ica Nära Pettersberg vid 21-tiden på tisdagskvällen.

Mer läsning

Annons