Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 26/6

Annons

SJÖHAGEN. En parkerad bil försvann från Sjöhagsvägen i måndags kväll. Bilens ägare har anmält den stulen.

CENTRUM. Vid 14-tiden i måndags öppnade en person ett mejl på Smedjegatan. I mejlet stod det att läsaren skulle få pengar om hen fyllde i sina kontouppgifter. Detta är nu anmält som försök till bedrägeri.

CENTRUM. En ficktjuv kan ha varit i farten på måndagseftermiddagen. Klocka, kortetui och kort ska ha försvunnit från en persons ficka.

GÅSMYREVRETEN. En person har anmält sin dator som stulen. Hen hade lämnat den vid sitt bord på Mälardalens högskola och i ett obevakat ögonblick vid 11-tiden ska den ha försvunnit.

VIKSÄNG. Mobilen, ett armband och en klocka lämnades vid sidan av tennisbanan i Viksäng centrum. När träningen var avklarad låg de inte kvar. Detta är nu anmält som en stöld som ska ha inträffat i lördags kväll.

SURAHAMMAR. Två barn och en gravid kvinna var i söndags kväll inblandade i en trafikolycka på Västeråsleden. En bil blev påkörd bakifrån av en annan bil. Enligt polisen skadades ingen fysiskt i olyckan, men barnen och den gravida kvinnna fick följa med till sjukhuset för kontroll.

HALLSTAHAMMAR. En Volvo V70, parkerad vid Hammartorget, fick i måndags eftermiddag takluckan krossad. Av någon anledning löste inte larmet ut.

HALLSTAHAMMAR. En flicka blev i söndags förmiddag bestulen på sin Iphone när hon var och handlade. Flickan hade förvarat telefonen i framfickan på byxorna.

KOLBÄCK. Tunboskolan har drabbats av skadegörelse. Någon har under måndagen klottrat med röd tuschpenna på och omkring entrédörren.

KOLBÄCK. Tre bord med tillhörande bänkar har stulits från Folkets park. Grindarna var upplåsta med nyckel. För ungefär en vecka sedan stals bord och bänkar från Folkets park i Hallsta.

HALLSTAHAMMAR. När en lägenhetsinnehavare på Trädgårdsgatan kom hem i måndags eftermiddag såg han djupa jack på ytterdörren. Händelsen är rubricerad som försökt till inbrott.

HALLSTAHAMMAR. I lördags förmiddag inträffade en bensinsmitning på Statoil vid Erikslund. En person i en mossgrön kombi tankade 62 liter bensin, till ett värde av 905 kronor, och åkte iväg utan att betala.

HALLSTAHAMMAR. En Volkswagen Touran, parkerad på Västmannagatan, fick på midsommarafton bakrutan krossad och även en spricka i framrutan.

Mer läsning

Annons