Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 27/6

Annons

KARLSDAL. En trafikskola på Norra Ringvägen utsattes för skadegörelse natten till måndag. En okänd man sågs kasta in en stenplatta genom ett fönster. Händelsen inträffade strax efter klockan halv ett på natten.

CENTRUM. Culturen utsattes för två inbrott natten till måndag. Vid halv tvåtiden tog sig någon in i restaurangen. Det är ännu oklart vad som stulits. Några timmar senare, strax efter klockan halv fem, ljöd inbrottslarmet igen och polis på plats kunde konstatera att tjuvar varit inne än en gång. En stund senare påträffade polisen två personer i centrum som kan sättas i samband med inbrotten.

VALLBY. På måndagsmorgonen upptäckte personal på Vallby förskola att gården utanför använts som tillhåll under helgen. Fullt med skräp och fimpar hade lämnats på platsen, det fanns brännmärken lite här och där och någon hade kissat vid entrén.

KUNGSÄNGEN. En målerifirma på Retortgatan har utsatts för inbrott. På måndagsmorgonen upptäckte personal att någon tagit sig in i lokalen och brutit upp fyra dörrar till olika rum. Kaffe, kontanter och öl rapporteras ha blivit stulet.

Mer läsning

Annons