Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 28/1

En snöhög gav tjuvarna rätt arbetshöjd.

Annons

Tunbytorp. Ett företag på Tunbytorp har under natten till fredagen råkat ut för inbrott. Tjuven eller tjuvarna har klättrat upp på en snöhög, krossat två rutor och av allt att döma stulit två datorer som stått närmare fönstren.

Mälaren. När myndigheterna inspekterade ett mindre fartyg vid kaj i Västerås upptäcktes att fartyget haft för lite bemanning. I stället för befälhavare och jungman fanns endast befälhavare på plats under gång. Det hela betecknas som brott mot fartygssäkerhetslagen.

Centrum. Någon har försökt bryta sig in genom att haka av en ytterdörr i ett trapphus på Port-Anders gata under natten till fredagen. Försöket har dock misslyckats, dörrkarmarna har råkat ut för skadegörelse under försöken.

Västerås. En 57-årig man greps i en bostad i Västerås natten till fredagen sedan han kastat en fotogenlampa i huvudet på sin hustru eller sambo vid ett lägenhetsbråk. Han har dessutom uppträtt hotfullt mot kvinnan.

Hälla. En parkerad bil på den stora parkeringen vid Hälla köpcenter har råkat ut för skadegörelse. Långa repor har dragits längs bilen av någon okänd.

Mer läsning

Annons