Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 28/6

Annons

CENTRUM. Personal och gäster på Mc Donalds i Skrapan blev vittnen till hur en man kom in och kissade på golvet strax före midnatt natten till torsdag. Polisen hittade mannen en dryg halvtimme senare och omhändertog honom för fylleri.

RÅBY. En kvinna som var på väg hem på cykel sent på onsdagskvällen stoppades av ett gäng ungdomar utanför Råbybadet. Ungdomarna frågade om hon ville följa med och bada. Kvinnan tackade nej och skulle fortsätta hemåt när hon upptäckte att hennes väska inte längre låg i cykelkorgen. Händelsen är polisanmäld.

CENTRUM. En restauranggäst blev av med sin mobiltelefon inne på Mc Donalds på Stora gatan vid sjutiden på onsdagskvällen. Den misstänkta stölden är polisanmäld.

VÄSTERÅS. En kvinna i 45-årsåldern har polisanmält att hon ofredats via sms. Sms:en började komma redan i april. Polisen har en misstänkt för ofredandena.

BJURHOVDA. En bil parkerad på Flisavägen drabbades av inbrott natten till torsdag. Någon hade tagit sig in i bilen genom att slå sönder vänster sidoruta och stulit bland annat en stereoanläggning och en baslåda.

ERIKSBORG. En entrédörr till ett hus på Hörntorpsvägen har utsatts för skadegörelse. Skadegörelsen inträffade under onsdagsförmiddagen och polisen har i nuläget ingen misstänkt för brottet.

KUNGSÄNGEN. En 46-årig man är misstänkt för sexuellt ofredande efter att ha tafsat på personal i en matvaruaffär. Enligt polisen har mannen varit inne i butiken vid ett flertal tillfällen och på torsdagseftermiddagen var det dags igen.

SURAHAMMAR. En Volvo V70 stals från Stråkvägen någon gång under onsdagskvällen. På natten fick ägaren ett telefonsamtal om att bilen hittats krockskadad vid Nytorpsskolan.

KOLBÄCK. Natten till torsdagen såg ett par nattvandrare en man som höll på att slanga bensin från en Volvo V70 på Vallbygatan. När bränsletjuven upptäckte vittnena hoppade han in i en bil och åkte från platsen.

Mer läsning

Annons