Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 3/6

Är man 17 år gammal har man inget giltigt körkort om man är ute själv och kör.

Annons

Bjurhovda. Under natten till torsdagen stoppade polisen en bil på Forntidsgatan för kontroll. Bakom ratten satt en 17-årig yngling – som av naturliga skäl inte har giltigt körkort och som alltså misstänks för olovlig körning, samt brott mot knivlagen.

Haga. Vid femtiden på torsdagsmorgonen kunde polisen omhänderta två män, 24 och 20 år gamla sedan de misstänks ha kört omkring i en stulen bil i hög fart på gatorna kring Haga. Bilen tycks ha körts på punkterade hjul, tappat diverse delar under färden och dessutom kördes en stolpe och staket sönder. De två männen påträffades i närheten av den stulna bilen och polisen ska undersöka om de båda männen kan misstänkas ha kört bilen.

Centrum. Klipper hotell på Kungsgatan i Västerås har under natten till torsdagen drabbats av inbrott. En tv och sprit har stulits.

Bjurhovda. Vid 23-tiden på onsdagen kastades en sten mot en bil på Benvägen. En ruta krossades.

Råby. Vid tretiden natten till torsdagen fick brandkåren rycka ut till Kungsfågelgatan sedan en mindre brand utbrutit i en lägenhet där. Av allt att döma hade någon vält omkull ett ljus i soffan eller somnat ifrån en cigarett. Branden kunde snabbt släckas, ingen kom till skada.

Lögarängen. På onsdagseftermiddagen råkade en badande kvinna på Lögarängsbadet ut för stöld. Någon hade tagit sig in i omklädningsrummet och brutit upp kvinnans skåp där. Handväskan stals.

Vasastaden. Under natten till torsdagen har en villa på Floragatan råkat ut för inbrott. Tjuven hade tagit sig in genom att krossa en ruta. Vid anmälningstillfället på torsdagsmorgonen var det oklart om något stulits.

Virsbo. En städerska har hittat två strängar med vitt pulver på en företagstoalett. En polisanmälan om narkotikabrott har gjorts och pulvret har skickats för analys.

Hallstahammar. En 18-årig man togs i onsdags av polisen på Hans von Kantzows väg. Mannen uppträdde påverkad och är misstänkt för ringa narkotikabrott.

Hallstahammar. En bil på en parkering på Snevringevägen utsattes mellan tisdagen och onsdagen för skadegörelse. Framrutan krossades med okänt föremål.

Mer läsning

Annons