Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 30/11

Larmet gick och polis och väktare kunde bara konstatera att tjuven eller tjuvarna hunnit försvinna.

Annons

Centrum. Larmet gick vid 03.40-tiden natten till tisdagen på Mimers huvudkontor på Slottsgatan. Väktare och polis kunde konstatera att det varit inbrott, att tjuven eller tjuvarna hunnit försvinna, och att det var oklart vid anmälningstillfället vad som stulits.

Erikslund. Vid sjutiden på tisdagsmorgonen krockade en lastbil och personbil på E18 i höjd med Erikslund. Krocken blev inte så allvarlig – ingen människa skadades, men personbilen fick bärgas bort.

Skiljebo. Vid tiotiden på tisdagsförmiddagen försökte en minderårig pojke ta med sig varor från Ica Skiljebo utan att betala. Han ertappades av butikspersonal och misstänks för snatteri. Föräldrarna kontaktades.

Centrum. Vid 13-tiden på tisdagen skadade sig en 23-årig man när han råkade snubbla och göra sig illa i foten på sin arbetsplats, en butik i centrala Västerås.

Vallby. Vid tvåtiden natten till tisdagen stoppade polisen en bil på Vallby för kontroll. I bilen satt en 50-årig man som visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. En stund senare såg polisen en 60-årig man som gick omkring i närheten och frös – barfota i ett par ”Foppatofflor” – narkotikapåverkad. Båda togs med för provtagning.

Råby. Vid 23-tiden på måndagen utbröt något slags bråk i en lägenhet på Råby. En man hade fått ett slag på munnen så han behövde omplåstring på Centrallasarettet, men var så berusad att han inte kunde berätta vem som slagit honom.

Bjurhovda. Vid lunchtid på måndagen såg en polispatrull en 33-årig man på Bjurhovda som visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han togs med för provtagning.

Mer läsning

Annons