Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 30/5

Annons

Råby. Under natten till onsdagen har en parkerad bil på Lövsångargatan utsatts för skadegörelse i samband med ett inbrottsförsök. Tjuven försökte bryta upp dörrarna så brytmärken uppstod på plåten, bilens bakruta har krossats men inget har stulits.

Skallberget. Skallbergsgården har natten till onsdagen råkat ut för skadegörelse. Någon har krossat en ruta.

Västerås sjukhus. Kring 08.30 på onsdagsmorgonen har någon utsatt en parkerad bil vid sjukhuset för skadegörelse. Den tilltänkte biltjuven har tagit sig in i bilen och ryckt loss diverse kablar, men uppenbarligen inte lyckats starta bilen.

Råby. Natten mellan tisdag och onsdag har någon slagit sönder sidorutor på en parkerad bil på Flugsnappargatan, eventuellt i samband med inbrotts- eller stöldförsök. Inget tyder på att någon obehörig varit inne i bilen.

Haga. Vid tvåtiden natten till onsdagen stoppade polisen en yngling i övre tonåren på Haga. Enligt polisen visade ynglingen tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad, så han fördes till polishuset för provtagning.

Bäckby. En yngling i lägre tonåren ertappades vid lunchtid på onsdagen med att snatta på Dollarstore.

Hallstahammar. En kvinna blev i helgen bestulen på sin plånbok på Brukshotellet. Plånboken innehöll inga kontanter men däremot id-kort och bankkort.

Surahammar. En klass 1 moped av märket Piaggio, har stulits från Tallgatan. Den är värd 8 000 kronor.

Hallstahammar. En eller flera tjuvar bröt sig natten till tisdagen in i en skogsmaskin på Hästhovsgatan, och lade beslag på en dataskärm och en joystick.

Ramnäs. Hembygdsgården utsattes i helgen för en stöld. En blomsterlåda i Zink stals.

Surahammar. Natten mellan måndagen och tisdagen slangades 20 liter bensin från en personbil som stod parkerad på Bergsgatan.

Surahammar. En orange EU-moped med registreringsnummer GUY 108 stals natten till onsdag på Tallgatan. Mopeden var låst.

Mer läsning

Annons