Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 30/6-1/7

Annons

VÄSTERÅS. En flicka i 13-årsåldern blir kallad för könsord av en kille på bussen i helgen. Detta har han gjort åtskilliga gånger. Händelsen är anmäld som ofredande.

VÄSTERÅS. En taxibil blev påkörd av en berusad bilist på Suraleden vid halv tretiden natten till lördag. Den 31-årige föraren smet från platsen men hans övergivna bil hittades snart av polisen. Efter spårning med hund fick man även tag på 31-åringen. Han lades in för tillnyktring och misstänks för rattfylleri och smitning. Ingen person skadades i krocken.

E 18. En bil körde av vägen och voltade i diket på söndagsmorgonen. Olyckan inträffade strax före klockan halv sex på E18 öster om Västerås, cirka 4 kilometer före länsgränsen till Uppsala län. Den 20 årige föraren från Stockholm klarade sig utan skador. Orsaken till olyckan är inte känd.

E 18. Polisen larmades under natten till lördag till E18 väster om Västerås med anledning av en olycka mellan en personbil och en lastbil. Det visade sig att personbilen hade fått vattenplaning i det kraftiga regnet och kanat in i en lastbil. Personbilen fick plåtskador. Ingen person skadades i olyckan

HALLSTAHAMMAR. Efter en fest i lägenhet på Snevringevägen på lördagen, försvann både kontanter och smycken. Händelsen är anmäld som grov stöld.

SURAHAMMAR. En okänd man kom in i en lägenhet på Brobacksgatan när familjen var hemma. När han sedan gick igen var två mobiler borta. Händelsen är anmäld som grov stöld.

SURAHAMMAR. En kraftigt berusad man i 40-årsåldern skulle bli omhändertagen av polisen på lördagen. Då sparkade han en polisman på handen och försökte ta sig loss. Personen är misstänkt för våld mot polisman, samt våldsamt motstånd.

Mer läsning

Annons