Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 31/5

Annons

Centrum. En bilist i 20-årsåldern stoppades vid 2-tiden natten till torsdag av polisen i centrala Västerås. Bilisten hade inget giltigt körkort, så han rapporterades för olovlig körning.

Hammarby. En person på Hammarby har polisanmält en annan person för ofredande. Ofredandet har enligt anmälan bestått av ett antal ovälkomna sms med kränkande tillmälen.

Munkängen. Vid 8-tiden på torsdagsmorgonen anmälde en kvinna i 20-årsåldern att hon blivit misshandlad av en annan person. Misshandeln bestod i att den andre drog henne i armen. Händelsen rubriceras som ringa misshandel.

Västerås. En person har anmält en annan person i Västerås för ofredande. De närmare detaljerna är inte kända, men ofredandet ska ha bestått i att den ofredade blev spottad av den anmälda personen.

Strömsholm. Tre högtalare har stulits från gymnastikhallen vid Strömsholmsskolan. Stölden har skett någon gång mellan 14 och 20 maj.

Hallstahammar. Tjuvar bröt sig natten till torsdagen in på Ica Supermarket och stal en okänd mängd cigaretter. Tjuvarna lyckades gäcka larmet som aldrig löste ut.

Mer läsning

Annons