Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 4/10

Fyrverkeripjäser gör sig inte bra på skolor. Särskilt inte inomhus.

Annons

Skiljebo. Vid lunchtid på torsdagen sköt någon iväg en fyrverkeripjäs i ett trapphus på Skiljeboskolan. Ingen skadades men händelsen är polisanmäld.

Bäckby. Någon gång under tiden 15 april till 4 november har fyra kompletta vinterdäck på fälg till personbil stulits från ett garage på Bessemergatan.

Bäckby. En tredje polisanmälan samma vecka om inbrott i källarförråd på Puddelugnsgatan har inkommit till polisen. Stölden har skett någon gång under september, tjuven eller tjuvarna har klippt upp ett hänglås och stulit bland annat en symaskin.

Vetterslund. En parkerad bil på Vetterslundsgatan har råkat ut för inbrott och stöld under natten till torsdagen. En ruta har krossats och diverse verktyg har stulits.

Centrum. Under tiden tisdag-torsdag har ett skåp på Thoren Business school, Smedjegatan, brutits upp och en dator stulits.

Centrum. Natten till onsdagen har en person polisanmält att han blivit misshandlad av tre personer i eller utanför en restaurang i centrala Västerås.

Rocklunda. I tisdags, mellan 14.30 och 15.30 stals en klocka från ett omklädningsrum på Friskis Rocklunda.

Rönnby. En parkerad bil på Kulstötargatan råkade natten till onsdagen ut för bensinslangning. 20 liter har slangats och i samband med slangningen har tanklocket brutits upp vilket vållat skador i form av repor på bilen.

Mer läsning

Annons