Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 4/3

En observant väktare avvärjde dieselstölder.

Annons

Hammarby Sjöhage. Strax före klockan fyra natten till fredagen upptäckte en väktare hur tre ynglingar eller unga män höll på att slanga drivmedel ur olika fordon på Slakterigatan. Polis tillkallades och tre 18-19-åringar stoppades vid Hammarbyrampen då de gick på Köpingsvägen. Det visade sig att de haft olika slangar, pumpar och dunkar med sig. Samtliga erkände att de slangat diesel.

Kristiansborg. En trafikolycka inträffade vid elvatiden på fredagsförmiddagen i korsningen Kristiansborgsallén-Mästargatan. En cyklist och en personbil krockade. Cyklisten for i gatan med huvudet före. Preliminära rapporter talar om sårskador i huvudet, cyklisten var vid medvetande och kunde stå på benen efter olyckan.

Irsta. Polisen hade trafikkontroll vid Klinta IP utmed Stockholmsvägen på fredagsförmiddagen. En 51-årig man stoppades, och det visade sig att han kan misstänkas för rattfylleri av normalgraden; mellan 0,2 och 1,0 promille.

Bäckby. Vid 14-tiden på fredagen krockade två bilar på Bäckbymotets påfart på E18 i riktning mot Stockholm. Ingen människa skadades.

Gideonsberg. En parkerad bil på Blomstergatan har under natten till fredagen utsatts för vandalisering i form av åtskilliga repor runt hela bilen.

Centrum. En 16-årig flicka misstänks för snatteri sedan hon ertappats av väktare med att stoppa ringar till ett mindre belopp innanför jackan på H Vasagatan.

Hacksta. Polisen stoppade en bil på Hacksta på fredagsförmiddagen. Den 48-årige föraren körde bil utan körkort.

Mer läsning

Annons