Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 4/4

Larmet gick, väktare skyndade till, tjuven var försvunnen.

Annons

Pettersberg. Vid 21-tiden på söndagen gick inbrottslarmet på Trollbacksskolan. Någon har tagit sig in i musiksalen via ett fönster, men försvunnit innan väktare och polis hann fram. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits.

Norra Haga. Ett flertal källarförråd på Skjutbanegatan har under lördagskvällen råkat ut för inbrott och skadegörelse. Ägarna till förråden ska återkomma till polisen med uppgift om vad som stulits.

Vallby. Natten till lördagen har tre portar på Allmogeplatsen råkat ut för vandalisering. En fönsterruta per port har slagits sönder.

Bäckby. Under natten söndag-måndag har en parkerad bil på Bessemergatan råkat ut för skadegörelse. Någon har försökt stjäla bilens spoiler men misslyckats. Spoiler och fästen skadades.

Rytterne. Under de senaste två veckorna har ett garage i Rytterne råkat ut för inbrott.

Västerås. En 30-årig kvinna i Västerås har polisanmält att något öppnat ett konto på Tradera i hennes namn, uppenbarligen för att lura andra på pengar. En annan person har hört av sig till kvinnan och undrat var kläderna som den andra personen köpt blivit av – uppenbarligen har en okänd bedragare utgivit sig för att ha kläder till salu, i den 30-åriga kvinnans namn.

Bäckby. En hundägare har anmälts för bristande tillsyn av sin hund på Bäckby sedan hunden på måndagsmorgonen kommit lös och bitit en granne i benet.

Bäckby. En bil och en husvagn, parkerade på Fallhammargatan, har under helgen råkat ut för inbrott. Såväl bilen som husvagnen har brutits upp, verktyg, drivmedel och cd-spelare har stulits.

Önsta-Gryta. En parkerad bil på Uttervägen har drabbats av rejäl skadegörelse under helgen. Någon har repat bilens lack djupt och stulit strålkastare.

Hammarby. På söndagskvällen tankade en bilist för 200 kronor på Statoil Hammarbyrampen och försvann utan att betala.

Vallby. Under helgen har någon tagit sig upp på taket till Wenströmska skolans lokaler. Där har hantverkare reparerat tak. Diverse verktyg har stulits.

Hammarby. En parkerad bil på Sigfrid Edströms gata har råkat ut för inbrott under helgen. Tjuven har tagit sig in genom att krossa en sidoruta. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Centrallasarettet. Ett vattenspel har stulit från sjukhuskyrkan på Centrallasarettet någon gång under helgen.

Mer läsning

Annons