Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 4/7

En bekant plockade med sig handväskan med bilnycklarna från lägenheten. Sedan blev bilen också stulen.

Annons

GIDEONSBERG. En 18-årig man har anmält att han blivit misshandlad vid ankdammen vid Emaus natten till onsdag. Han blev knuffad så att han ramlade i backen. När han låg på marken fick han ta emot en spark på låret. Det är oklart om 18-åringen känner den som misshandlade honom.

VALLBY. En person blev bestulen i sin lägenhet, natten mot onsdag. I den handväska som försvann fanns ett par bilnycklar, och efter stölden i lägenheten stals även bilen. Det finns två personer som är misstänkta för stölden.

ERIKSLUND. Sju fönsterrutor har krossats utanför varuhuset Bauhaus tidigt på onsdag morgon. Fönstren satt på de friggebodar och förråd som fanns utanför varuhuset.

MALMABERG. Igår märkte en boende på Stentorpsgatan att någon brutit upp vederbörandes källarförråd. Låset var uppklippt och en cykel med hjälm hade försvunnit.

FULLERÖ. En båt saknade huvan över motorn när ägaren tittade till den på tisdag morgon. På måndagen fanns kupan fortfarande.

NORDANBY. Någon har tänt eld i en papperskorg på gården till en förskola på Vårlöksgatan. Eldsvådan i papperskorgen skedde på natten till onsdag, men det fanns ingen risk för att elden skulle sprida sig.

VALLBY. I helgen var det någon som skräpade ner utanför Vallbys förskola. Eldat papper och fimpar hittades och det är någon som kissat i hörnen av gården.

BÄCKBY. På onsdag förmiddag blev en 42-årig man misshandlad utomhus på Axel Oxelstiernas gata. En 48-åring är skäligen misstänkt för att ha slagit sin yngre bekant i ansiktet.

Mer läsning

Annons