Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 5/10

Kläder som lämnas in för återbruk ska vara hela och rena. Inte nedbajsade.

Annons

Pettersberg. Vittnen såg en man tända eld på en bil på Jakobsgatan vid 23.30 natten till fredag. Räddningstjänsten kunde släcka branden, men polisen hittade inte mannen som tände eld. Händelsen är polisanmäld som skadegörelse.

Centrum. En person som gripits eller omhändertagits av polisen och förts till polishuset i Västerås för avvisitering visade sig, vid avvisiteringen klockan 23 på torsdagskvällen, ha diverse till synes förbjudna preparat på sig. Polisen beslagtog det som föreföll vara narkotika och receptbelagd medicin.

Gideonsberg. En kvinna på Gideonsberg har polisanmält en bekant för ofredande och hot. Brotten ska ha pågått under en längre tid enligt anmälan. Polisen får utreda vad som hänt.

Västermalm. Natten till fredagen har en registreringsskylt stulits från en parkerad bil på Kristinagatan.

Västerås. En person i Västerås har anmält en annan person för brottet falsk tillvitelse. Anmälaren har enligt egen utsago falskeligen anklagats för stöld av den anmälde.

Önsta-Gryta. Under fredagsförmiddagen försvann några nycklar från ett hallgolv på Kaprifolgatan. Händelsen är polisanmäld.

Centrum. Någon har lämnat in en jacka, nedsmutsad av avföring, hos Myrorna på Stora gatan. Händelsen har polisanmälts som ofredande av personalen. Kläder som lämnas in för återbruk ska vara hela och rena.

Annons