Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 5/3

Annons

Vallby. I morgontrafiken, vid åttatiden på måndagsmorgonen, stötte två bilar ihop i korsningen Vedbovägen–Vallbyleden. Samtliga ombordvarande klarade sig utan personskador, bilarna fick däremot plåtskador. Olyckan vållade vissa trafikstörningar.

Öster Mälarstrand. Under helgen har någon krossat flera rutor på en båt, och även klottrat på den.

Centrum. Någon gång under natten till måndagen har en parkerad bil på Västra Kyrkogatan stulits. Det var vid upptäkten inte närmare känt hur stölden kan ha gått till, eller vilken bil det är fråga om.

Västerås. Vid tretiden natten till söndagen ringde en bilist till polisen och berättade om en bil som kördes vingligt på E18 från Enköpingshållet i riktning mot Västerås. En polispatrull skickades ut, som fann att bilen kört in i vajerräcket cirka fyra kilometer öster om Västerås. Bilen var skrot, de båda männen som färdades i bilen satt båda

i baksätet och ville inte berätta vem som kört. Båda omhändertogs för berusning. Olyckan vållade trafikstörningar under bärgningsarbetet.

Vallby. Vid tvåtiden natten till söndagen larmades räddningstjänsten om att en bil stod i brand på en parkeringsplats på Enkelstugu-vägen. Trots snabb släckinsats kunde den brinnande bilen inte räddas. En bil som stod intill den övertända bilen fick mindre brandskador. Polisen misstänker att branden var anlagd.

Önsta-Gryta. Vid 20-tiden på lördagskvällen kallades räddningstjänst och polis till Piltorpsskolan sedan kringboende berättat att det brann i en container intill skolan. Containern, som var fylld av plast, stod intill fasaden då den tog eld. Inledningsvis trodde man att branden spritt sig till skolan, vilket lyckligtvis visade sig vara fel. Polisen utreder händelsen som skadegörelse.

Surahammar. En bil parkerad på Källbergsvägen blev utsatt för skadegörelse i söndags eftermiddags. Någon har rispat med ett vasst föremål på framrutan och också slagit sönder främre vänster sidoruta och skadat vänster sidospegel.

Mer läsning

Annons