Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 5-6/6

Annons

Hemdal. En berusad man blev på lördagskvällen så ilsken på några ordningsvakter vid Centrallasarettet att han hamnade i slagsmål med dem. Mannen slet i deras kläder och fick ta emot batongslag. Han övermannades och fördes till en cell i polishuset, där han fick sova ruset av sig. Mannen är nu misstänkt för försök till våld mot tjänsteman. Han var en av de 14 personer som i helgen togs in till fyllecellerna i Polishuset.

Pettersberg. En 42-årig kvinna blev på lördagen utsatt för väskryckning på Vallbyleden i höjd med Jehovas vittnens lokaler. Det var strax efter klockan 16 som en kvinna i 20-årsåldern slet handväskan från pakethållaren och försvann från platsen.

Munktorp. En 64-årig man stoppades på lördagen, misstänkt för onykterhet bakom ratten. Provet visade att han hade 1,6 promille alkohol i blodet.

Råby. En bil och en motorcykel krockade på parkeringen på Lövhagsgatan. Båda förarna skadades lindrigt.

Centrum. En 17-årig Salabo misstänks för ringa narkotikabrott sedan han visat tecken på narkotikapåverkan. Ynglingen upptäcktes av polis på Norrbygatan, i närheten av Stora torget, och sattes efter provtagning på fri fot.

Mer läsning

Annons