Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 6/3

Annons

Dingtuna. Patrullerande poliser i Dingtuna upptäckte strax efter midnatt natten mellan måndagen och tisdagen att någon under kvällstimmarna varit framme och krossat en ruta. Polisen misstänkte – vilket senare bekräftades – att en dator stulits av den eller de som krossade rutan. Polisen utreder skadegörelsen och stölden.

Vallby. Under måndagskvällen tros en kvinna på Vallby ha blivit lurad av dörrförsäljare som ringde på för att sälja mattor och konst. Kvinnan märkte inget speciellt då affärerna gjordes upp, men senare under kvällen upptäckte hon att såväl sedlar som mynt saknades ur lägenheten. Hon tror att dörrförsäljarna hållit henne distraherad medan lägenheten sökts igenom och därefter kan sedlarna och mynten ha stulits.

Herrgärdet. En parkerad bil på Södra Allégatan har natten till tisdagen råkat ut för bland annat skadegörelse. Någon har krossat en ruta på bilen och stulit bilens registreringsskyltar. Det var vid anmälningstillfället oklart om något övrigt stulits ur den parkerade bilen.

Östermalm. Några ungdomar kom under måndagskvällen ut från en port på Kopparbergsvägen där de hamnade i någon sorts bråk med några andra ungdomar. De förstnämnda kände sig rädda och sprang från platsen, förföljda av motståndarna som dock inte hann i kapp. Under tiden de var förföljda tappade en av ungdomarna sin mobiltelefon som inte återfunnits.

Mer läsning

Annons