Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/1

Snattarna var alldeles vilda på stan.

Annons

Hammarby. Före nyår hade en garagelänga på Sigfrid Edströms gata inbrott utan att något noterades stulet. Natten mot torsdag var det inbrott i samma länga igen. Fyra däck med fälg till en Saab stals.

Samma natt stals en sladd mellan eluttag och bil från Sigfrid Edströms gata.

Bäckby. Natten mot torsdagen har någon slagit hål i ett kontorsfönster, sträckt in en arm och stulit en dataskärm som stod på ett skrivbord. Tjuven kom även över en telefonlur, en digitalkamera och USB-minne.

Skälby. På en parkeringsplats på Bakformsgatan har registreringsskyltar stulits från en bil. Skyltarna har nummer WHL 069.

Hälla. En arbetsolycka inträffade på Ikeas parkering i lördags. En man som samlade in kundvagnar fick ena foten överkörd av en bilist som körde in sin bil i en parkeringsruta. Mannen med kundvagnarna försökte uppmärksamma mannen och kvinnan i 60-årsåldern vad som hänt. Men de tog ingen notis om honom.

Mannen hade arbetsskor med stålhätta och klarade foten någolunda men hade ont.

Gideonsberg. En kvinna har från firman Yes mopp fått ett paket med en mopp med skaft hemskickat utanför dörren. Någon annan har beställt moppen för 348 kronor i hennes namn. Kvinnan kan inte reklamera leveransen då den skickats till henne utan avi.

CENTRUM. Kåporna runt backspeglarna på en Volvo V50 har stulits från en bil som stod på Södra Ringvägen.

CENTRUM. En 56-årig man ertappades i Punkt på Stora Gatan strax före klockan 15 i går när han försökte snatta varor i butiker. Mannen är tidigare känd av polisen.

CENTRUM. En 29-årig kvinna ertappades strax efter klockan 15 i går på Ica Skrapan när hon snattade varor.

HÄLLA. Två bilar kolliderade på Stockholmsvägen i höjd med Hälla strax före 18 i går kväll. En person skadades lindrigt. Trafiken stördes något men släpptes snabbt på.

CENTRUM. En bil kontrollerades på Västra Ringvägen strax efter 14.30-tiden i går. Den 31-årige föraren misstänks för drograttfylleri.

Mer läsning

Annons