Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/10

Tjuven tänkte ta en projektor från skolan. Det gick varken lärare eller elever med på.

Annons

Centrum. Uppmärksam personal och snabbfotade elever på Rudbeckianska skolan ledde till att en tjuv kunde gripas vid niotiden på fredagsmorgonen. Personalen såg hur en okänd man höll på att stjäla saker. Mannen sprang från platsen med en projektor i famnen. Polis larmades, flera elever tog upp jakten. Mannen, 48 år gammal, kunde gripas.

Västermalm. En moped stals natten till fredagen från Norra Floragatan.

Östra Malmaberg. Polis kallades under fredagen till Sjukgymnasterna vid Odensvigatan sedan en uppenbart narkotikapåverkad kvinna varit inne och stulit ett par tofflor. Kvinnan, i 30-årsåldern, rapporterades för stölden.

Öster Mälarstrand. Vid åttatiden på morgonen såg förbipasserande hur en ung man betedde sig misstänkt vid en parkerad bil vid Kunskapsskolan på Björnövägen. Polis tillkallades och kunde gripa en 20-åring. Det visade sig att han höll på att försöka tjuvkoppla bilen.

Brandthovda. Natten till fredagen slangades ungefär 20 liter drivmedel från en parkerad bil på Bronsdolksgatan, sedan tanklocket brutits upp.

Vallby. Under natten torsdag-fredag drabbades en parkerad bil på Förstuguvägen av inbrott. Någon har krossat en sidoruta och tagit sig in, men ingenting tycks stulet.

Södra Vetterstorp. En boende på Karlavagnsgatan har polisanmält att någon okänd varit inne i dennes bostad. Enligt preliminära rapporter har inget stulits.

Stohagen. Polisen stoppade en moped på Djuphamnsvägen vid tiotiden på fredagsförmiddagen. Mopedisten var uppenbart påverkad av någon narkotika och togs med för provtagning och förhör.

Tunbytorp. Två bilar krockade vid 13-tiden på fredagen på Strömledningsgatan. En av bilisterna klagade på nacksmärtor.

Mer läsning

Annons