Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/12

Mannen åkte in på bensinstationen och åkte därifrån utan att betala.

Annons

Hälla. En 19-årig kvinna blev på måndagen bestulen på sin plånbok då hon handlade på IKEA. Kvinnan gick från kassan till tag själv lagret där hon skulle hämta en spegel. När hon kom tillbaka till kassan upptäckte hon att plånboken var borta. Plånboken innehöll 250 kronor i kontanter och betalkort.

Ekbacken. Någon gång natten mellan måndag och tisdag stals fälgar, däck och delar av belysningen från en BMW som stod parkerad på Cronstedtsvägen. Det är oklart hur mycket det stulna är värt.

Råby. Natten mellan söndag och måndag blev en kvinna boende på Ringduvegatan bestulen på sin handväska. Det fanns inga brytmärken på lägenhetsdörren så det är i nuläget okänt hur tjuven tog sig in i lägenheten.

Nordanby. Vid 17-tiden på måndagen körde en okänd man in på Statoil på Nordanby och tankade 44 liter bensin. När mannen tankat klart hoppade han in i bilen och åkte därifrån utan att betala. Värdet på den stulna bensinen uppgick till 437 kronor.

Västerås. En företagare fick för ett tag sedan en faktura på 3 390 kronor från ett företag i Stockholm. Företagaren hade inte beställt några varor och när han läste det finstilta på räkningen stod det att det bara var ett erbjudande.

Västerås. En man från Skurup såg en annons på internet om en billig laptop. Mannen betalade in 2 687 kronor till ett företag i Västerås. Någon laptop kom aldrig och när mannen försöker ring företaget kommer han bara till en telefonsvarare.

Mer läsning

Annons