Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/3

Redan innan bilägaren visste att bilen var stulen hade polisen hittat bilen.

Annons

Klockartorp. På måndagsmorgonen upptäckte en kvinna att hennes bil stulits under natten. Då hon ringde polisen fick hon veta att bilen hittats samma natt, oklart var någonstans och i vilket skick.

Karlsdal. En ung man och en ung kvinna har polisanmält att de under söndagskvällen blev belysta med olaglig så kallad grön laser från en lägenhet på Nygårdsgatan. Den ene upptäckte att den andre blev belyst mot ryggen och bakhuvudet, laserljuset visade sig komma från en lägenhet, oklart exakt vilken.

Södra Vetterstorp. Under lördagen-söndagen har en bil på Narvavägen fått två mindre krosskador mot rutan. Eventuellt efter beskjutning med luftgevär eller liknande.

Hässlö. En 29-årig man skadade sig utanför Edströmska gymnasiet på måndagsmorgonen. Mannen skruvade upp locket till ett fordons kylarvätsketank – men motorn var varm. Kylarvätskan – glykolblandat vatten – sprutade upp och träffade 29-åringen i ansiktet. Han fördes till Centrallasarettet för vård. Händelsen rubriceras preliminärt som arbetsplatsolycka.

Pettersberg. Under helgen har Trollbacksskolan råkat ut för inbrott. Någon har tagit sig in genom att lyfta bort en skiva för en dörr, därefter stulit en AV-projektor från matsalen.

Bjurhovda. Natten till måndagen har någon brutit sig in i en parkerad lastbil på Flintmästargatan genom att slå sönder en sidoruta. En verktygslåda med dyrare verktyg har stulits.

Pettersberg. En 38-årig kvinna ertappades på Ica Nära Pettersberg strax före klockan nio på måndagsmorgonen med att ha tagit två 3,5-procentiga öl utan att betala. När hon konfronterades öppnade hon en av ölburkarna och drack upp den. Hon misstänks nu för snatteri.

Tunbytorp. Värmeaggregatet har stulits från en parkerad husvagn på Tunbytorpsgatan under helgen.

Hälla. En parkerad bil på Hälla köpcentrums parkering råkade vid 14-tiden ut för inbrott. Bilägaren hade bilen olåst medan han gick tillbaka med en kundvagn. Han blev dock fördröjd i 20 minuter. Under tiden hade någon gått in i den olåsta bilen och stulit en videokamera som låg i bilen.

Bjurhovda. Främre registreringsskylten till en personbil har stulits från en parkerad bil på Flisavägen någon gång under helgen.

Mer läsning

Annons