Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/9

En sekund - och krocken är ett faktum.

Annons

Centrum. Vid åttatiden på fredagsmorgonen krockade två bilar i korsningen Kopparbergsvägen-Ringvägen. En av bilisterna klagade över nacksmärtor efter krocken.

Centrum. Vid 15-tiden på fredagen stoppade polisen en 29-årig mopedist i centrala Västerås. Vid kontroll uppstod misstankar om att mopeden kan vara stulen. Därför tog polisen mopeden i beslag och skrev anmälan med 29-åringen som misstänkt för stöld eller häleri. Den fortsatta utredningen får visa vad som hänt och vad mopedisten i så fall kan misstänkas för.

Centrum. Under natten till torsdagen har någon repat skyltfönstret hos Optiker Edholm på Hantverkargatan. Ett hål har gjorts i rutan, men det hålet har varit för litet för att någon ska kunna ta sig in i lokalerna. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Pettersberg. En bilist stoppades vid 14-tiden på fredagseftermiddagen på Pettersbergsgatan för kontroll. Bilisen, en 66-årig man, visade sig köra bil med motsvarande 1,4 promille alkohol i kroppen, och dessutom misstänks han vara narkotikapåverkad.

Viksäng. En boende på Rönnbergagatan har polisanmält att någon tagit sig in i dennes bostad och stulit ett kuvert med inloggningsuppgifter till internetsajter.

Östra Skiljebo. Under natten till fredagen har åtminstone sex parkerade bilar på Fältmätargatan råkat ut för skadegörelse och vandalisering. Någon har med något vasst föremål repat bilarnas lack på sida, motorhuvar och bagageluckor.

Centrum. Diverse växter utanför en butik på Vasagatan har någon gång under torsdagskvällen stulits.

Haga. Någon gång under natten torsdag-fredag har sidorutan på en bil, parkerad på Källhagsgatan, slagits in. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Mer läsning

Annons