Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 8/10

Stenar krossar bilrutor.
Ägg krossas mot fönsterrutor - men det ser fult och smetigt ut.

Annons

Bjärby. En parkerad bil på Bjärbyvägen har under natten till måndagen råkat ut för skadegörelse. Någon har krossat en ruta på bilen och passat på att kasta ägg på en fönsterruta.

Bjurhovda. Någon gång under natten till måndagen har en parkerad bil stulits från Flisavägen. Närmare detaljer kring stölden var inte kända vid anmälningstillfället.

Viksäng. Under helgen, från lördag eftermiddag till måndag morgon, har någon brutit sig in i ett källarförråd genom att klippa upp hänglåset. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Östermalm. Under helgen har en ruta krossats på Utanby förskola.

Rönnby. Under helgen, från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag, har det varit inbrott i en bostad på Hockeygatan. Kontanter och diverse saker tycks ha stulits, enligt preliminära bedömningar.

Västermalm. En bil som parkerats på Norra Källgatan har under helgen råkat ut för att någon repat dess lack.

Centrum. Vid lunchtid på måndagen kontrollerade polisen en 16-åring yngling vid Rudbeckianska skolan. Enligt polisens uppfattning var ynglingen påverkad av någon sorts narkotika. Han fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör. Resultaten från proverna får visa om polisens misstankar har fog för sig.

Mer läsning

Annons