Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 8/2

Annons

Västerås. En restaurangägare i Västerås har upptäckt att två pengapåsar – alltså väskor för att säkert ta kontanter till banken – försvunnit på okänt sätt. Polisen ska utreda hur stölden uppkommit.

Hälla. Vid niotiden på onsdagsmorgonen rapporterade förbipasserande på parkeringen utanför Ica Maxi Hälla till polisen om en man som gick och ryckte i bildörrar. En polispatrull kunde snabbt konstatera att det rörde sig om en man i 40-årsåldern som, liksom en kvinnlig följeslagare i 20-årsåldern som också påträffades, var uppenbart påverkad av narkotika. Båda fördes till polishuset för provtagning.

Gideonsberg. Under natten till onsdagen har en källardörr på Humlegatan brutits upp. Det var vid upptäckten okänt om något stulits ur källaren.

Viksäng. Någon har natten till onsdagen krossat rutan till en bakdörr på en bil på Kaserngatan. Normalt sett brukar sådant göras för att kunna bryta sig in i en bil för att stjäla den eller stjäla saker, men det fanns preliminärt inga tecken på att något stulits.

Norra Haga. Under tiden tisdag kväll-onsdag morgon har någon brutit sig in i såväl ett källar- som ett vindsutrymme på Rekylgatan. Vid upptäckten på onsdagsmorgonen var det oklart om något stulits.

Hacksta. Under de senaste dagarna har någon stulit ett personbilssläp som stått på inhägnat område vid Saltängsvägen. Närmare detaljer kring stölden är inte kända.

Hälla. En grävmaskin uppställd vid Lillhamra har under natten till onsdagen råkat ut för dieselslangning.

Önsta-Gryta. Under natten till onsdagen har någon vandaliserat en bostad på Vildrosgatan genom att kasta sten mot fasad och fönster. Motivet till skadegörelsen är okänt. Ingen skadades av stenkastningen.

Mer läsning

Annons