Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 8/3

Annons

HACKSTA. Någon försökte stjäla en hjullastare från Munkbovägen i helgen. Tändlås och instrumentpanel var uppbrutna men tjuven hade inte lyckats starta lastaren.

SKÄLBY. En isklump användes för att krossa en fönsterruta på Håkantorpsskolan i helgen. Polisen har ingen misstänkt för skadegörelsen.

ERIKSLUND. En 14-årig pojke ertappades i lördags i Media Markts butik då han försökte stjäla en datormus värd 179 kronor.

VÄSTERÅS. En företagare i Mjölby har polisanmält ett Västeråsföretag för att ha skickat ut bluffakturor på över 15 000 kronor.

SÖDRA GRYTA. 60 liter bensin stals natten till måndag ur en bil parkerad på Spårhundsvägen.

CENTRUM. Flera kroggäster blev av med sina mobiltelefoner i helgen. På Harrys blev en kvinna bestulen på sin telefon som låg i handväskan. En man som hade telefonen i byxfickan blev av med mobilen inne på Blue Moon bar och en kvinna som besökte restaurang Å blev bestulen på telefon, plånbok och kamera efter att ha lämnat väskan på ett bord medan hon var på toaletten.

GIDEONSBERG. En högtalare stals i helgen ur en bil parkerad på Gideonsbergsgatan.

BÄCKBY. Ett kontor på Ånghammargatan utsattes för ett inbrott i helgen. Tjuven eller tjuvarna hade krossat ett fönster och bland annat stulit en dator.

KRISTIANSBORG. En badgäst blev av med mobiltelefon och plånbok inne på Kristiansborgsbadet i fredags. Värdesakerna låg inlåsta i ett förvaringsskåp som tjuven brutit upp låset på.

HALLSTAHAMMAR. En 18-årig man är misstänkt för misshandel. Mannen ska ha knuffat en tjej och slagit henne i magen i samband med en fest i helgen.

HALLSTAHAMMAR. En kvinna greps i centrum misstänkt för ringa narkotikabrott. Händelsen ägde rum i fredags förmiddag.

Annons