Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 9/12

Lång blond peruk med tillhörande pannband stulen.

Annons

Östermalm. En 20-årig man blev i lördags natt 02.10 misshandlad på Kopparbergsvägen. Han blev överfallen av tre-fyra okända personer. De knuffade omkull honom och sparkade och slog honom. Poliser i området kom till platsen varpå gärningsmännen sprang sin väg. Mannen blev så illa misshandlad att han fick en punkterad lunga och några revben på höger sida brutna. Han kunde inte ge något signalement på dem som attackerade honom.

Centrum. En ficktjuv har varit i farten i centrala Västerås. En 27-årig kvinna stod vid 15-tiden på Vasagatan och tittade i skyltfönstren när hon fick en lätt stöt av en förbipasserande. När hon sedan skulle se efter hur mycket klockan var insåg hon att hennes mobiltelefon, myntbörs, ring och plånbok var borta.

Gideonsborg. Någon gång mellan augusti och december har en verktygslåda stulits ur ett källarförråd på Siggesborgsgatan. Ägaren har haft verktygslådan i ett låst källarförråd. Ägaren tror att någon sträckt in handen och tagit lådan från förrådet.

Skälby. Blinkers och ljus stals under natten på en personbil som stod parkerad på Skälbyvägen.

Bäckby. Igår vid 16.30-tiden utsattes ICA-butiken för snatteri. En pojke född -96 sågs av en kontrollant när han plockade på sig lösgodis och passerade kassan utan att betala. Det visade sig att mannen stulit godis till ett värde av 5 kronor. Pojkens pappa fick komma till buktiken och hämta honom samt betala för godiset.

Hacksta. Någon har gett sig på flera bilar som stått parkerade på Saltängsvägen under natten. Två av bilarna fick rutorna krossade, och den tredje fick även sätena sönderskurna, framdörrarna tillbucklade och lyktorna krossade.

Rocklunda. En man fyllde på sin Audi med 49 liter bensin på Shell i Rocklunda men åkte iväg utan att betala de 700 kronor som bensinen är värd.

Erikslund. Jula-butiken i Erikslund utsattes för dekal-snatteri vid 13-14tiden. En man, född -46 är misstänkt för snatteriet. Han ska ha gömt dekalerna, som är värda hela 831 kronor, i ett reklamblad och passerat kassan utan att betala.

Centrum. Någon gång mellan den 1a och den 3e december har en värdefull peruk med tillhörande pannband stulits. Peruken var lång och blond och pannbandet var svart.

Jakobsberg. Under den gångna veckan har någon brutit sig in i ett källarförråd på Jakobsgatan. Gärningsmannen har fått med sig verktyg, scanner, dator, verktyg, DVD-spelare, julgran och en pulka. Tjuven lämnade dock ifrån sig en tom TV-kartong på platsen.

Annons