Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 9/2

Annons

Centrum. Tack vare observanta boende i en fastighet på Västra Ringvägen kunde polisen gripa två cykeltjuvar natten till torsdagen. De boende hörde märkliga ljud från cykelförrådet och ringde polisen, som inte hade så lång väg att köra. När de kom fram kunde de stoppa två kvinnor i 30-årsåldern som inte hade något legitimt ärende i förrådet och som uppenbarligen var i färd med att försöka stjäla cyklar. De båda fördes till polishuset för förhör.

Apalby. Vid tiotiden på torsdagsförmiddagen krockade två personbilar på Vasagatan

i höjd med Apalby. Det visade sig att samtliga i de båda bilarna klarat sig oskadda, krocken resulterade endast i mindre plåtskador.

Centrum. En man ställde ifrån sig sin väska vid ett besök hos Skatteverkets, Försäkringskassans och Pensionsmyndighetens servicekontor på Stora gatan under torsdagen och glömde kvar den. När han upptäckte sitt misstag och återvände var väskan borta.

Hammarby. Vid lunchtid på torsdagen stoppade polisen en bil på Köpingsvägen för kontroll. Kontrollen visade sig vara berättigad, vid ratten satt en 40-årig man som uppträdde misstänkt narkotikapåverkat. Han togs med till polisstationen för provtagning och förhör. Proverna får utvisa om misstankarna stämmer.

Centrum. Vid ett besök i butiker i Gallerian under torsdagen märkte en kvinna plötsligt att hennes mobiltelefon var borta. Hon misstänker att någon i ett obevakat ögonblick tagit den.

Hallstahammar. Någon har under onsdag eller torsdag försökt bryta upp ett fönster till en villa på Baldersvägen men inte lyckats. Kvar på plats: en stege.

Surahammar. En mindre lastbil parkerad på Tuppkärrsvägen blev natten mellan tisdag och onsdag bestulen på två extraljus inklusive hållare och stag.

Surahammar. Vid ett tillfälle under den senaste veckan har någon försökt att bryta sig in i en villa på Murargatan via altandörren, dock utan framgång. I springan mellan dörren och karmen satt en kofot kvar.

Mer läsning

Annons