Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 1/10

Västerås Kampsportcenter på Utvecklingsgränd, Gideonsberg, har återigen haft besök av tjuvar.

Annons

Natten till fredag tog sig någon in och stal pengar ur ett kassaskrin.

Aroslund. I torsdags kväll tankade en bilist cirka 30 liter bensin vid Shell Rocklunda. Föraren försvann sedan utan att betala. 

Mälarparken. Natten till fredag upptäcktes ännu en stöld av en utombordsmotor i Mälarparken. Och det är inte den första. Från augusti till och med september har 39 stölder skett ur och från båtar. I 18 av fallen har det rört sig om bensindunkar, i sex av fallen har växelhus och propeller stulits. Det senare för att de är lättare att sälja än en hel, tung motor, tror polisen.

Lögarängen. I torsdags utsattes en bil som stod parkerad vid Lögarängen för skadegörelse. Någon eller några roade sig med att spreja rödbrun färg på bilen.

Råby. Vid 21-tiden på fredagskvällen kastade någon en sten genom ett fönster på en lägenhet på Flugsnappargatan. Ingen person träffades av stenen.

Surahammar. En elev vid Skogslundsskolan fick sin mobil stulen. Eleven hade hängt sin väska med mobilen i utanför salen och när han kom ut var mobilen borta.

Surahammar. En Audi som stod på Harmonivägen i Surahammar bestals på sina torkarblad någon gång mellan lördag och söndag. Ena fästet hade dessutom slagit i vindrutan så att det blev sprickor i den.

Mer läsning

Annons