Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 1/11

Vid 01.20-tiden kastade någon en sten genom glasrutan till Nordeas bankkontor på Bäckbytorg.

Annons

När polisen kom till platsen var stenkastaren borta.

Bäckby. Natten mellan lördag och söndag var det inbrott i en bil på Smältverksgatan. Bilstereon stals.

Djäkneberget. Det har varit inbrott i en bil på Djäknebergsgantan. Tjuven tog sig in i bilen genom att krossa en ruta. En bilstereo, lampa och ett par glasögon försvann.

Erikslund. En man har polisanmält att någon stal hans plånbok i söndags vid 17.30-tiden när han åt på Burger King. Mannen hade plånboken i en jacka som hängde på en stol.

Bjurhovda. En plånbok, en ipod och nycklar har stulits ur en bil på Bjurhovda, natten mellan lördag och söndag.

Mälarparken. Propeller och drevet till en båtmotor har stulits från en båt i Mälarparken. Ägaren upptäckte det i söndags när han försökte starta båten.

Råby. I helgen stal någon den bakre registreringsskylten från en bil på Lövsångargatan. Tjuven gjorde sig sedan omaket att skruva tillbaka skruvarna. Även från Tornsvalegatan stals en registreringsskylt under samma tidpunkt.

Finnslätten. En vikplog till en traktor, värd 70 000 kronor, stals i helgen från ett inhängnat område på Finnslätten.

Öster mälarstrand. Det har varit inbrott i en båt vid Öster Mälarstrand. Inbrottet upptäcktes i söndags när ägarna skulle ta upp båten. En bensintank, bensindunkar och en ekolod blev bytet.

Bedrägeri. En 28-årig man i Västerås fick hem en räkning på en tv, bredband och telefoni från comhem. Men 28-åringen hade inte beställt något av sakerna. Däremot har någon använt hans namn, men grejerna har gått till en annan adress.

Bedrägeri. En 30-årig man misstänks för bedrägeri sedan han plockat ut fem bilar från en bilfirma. Men bilfirman anande oråd betalningarna uteblev och började forska i saken. Nu visar det sig att en av bilarna förts ut ur landet, och polisen befarar att de fyra andra bilarna också ska göra det.

Mer läsning

Annons