Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 10/1

Annons

Gryta. Två män blev osams om en spritflaska under en fest på Minkvägen natten till lördag. I bråket som uppstod slog en 40-årig man till en 25-årig man.

Bäckby. Natten till söndag blev en 17-årig flicka av med sin väska när hon var på Restaurang La Siesta på Bäckby. I väskan fanns bland annat en plånbok, jacka och en skjorta.

Centrum. Någon gång under fredagskvällen blev en 19-årig kvinna av med sin mobil när hon var på Silk. När kvinnan upptäckte att hennes telefon var borta försökte hon ringa och sms:a sin stulna telefon. En okänd kvinna svarade men samtalets bröt på en gång.

Centrum. En 46-årig kvinna greps under lördagen när hon snattade på H i centrum. När kvinnan stoppades hade hon fyra par strumpbyxor, kavaj, jacka och hårsnoddar på sig. Kvinnan erkände att hon snattat hårsnoddarna men hävdade att de andra varorna hade hon köpt vid ett tidigare tillfälle.

Malmaberg. Ur ett källarförråd på Markörgatan stals en IKEA-garderob någon gång mellan 2-9 januari. Tjuvarna togs sig in genom att böja upp ett galler i källarförrådet.

Skultuna. I en mindre ort utanför Skultuna råkade två grannar i luven på varandra. Det hela började med att ett bråk om plogade snövallar och slutade med ett knytnävsslag i ansiktet.

Centrum. En 34-årig man försökte under fredagsnatten använda ett stulet kontokort på Blue Moon Bar. Personalen upptäckte att något inte stod rätt till och tillkallade polisen som grep mannen.

Skiljebo. Någon tog sig in i ett hus på Tallspinnargatan på måndagseftermiddagen genom att krossa en ruta och stal bland annat en tv.

Mer läsning

Annons