Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott  olyckor 10/3

Annons

PETTERSBERG. På Pettersbergsgatan såg en boende att lysena på hans bil var på. Det var vid 00.30-tiden natten mot tisdag som han sen såg hurt två män gick ifrån hans bil. De hade försökt tjuvkoppla den och greps en kvart senare efter att ägaren ringt polisen. Männen var 35 och 19 år gamla.

ERIKSLUND. En man tankade för 548 kronor på OKQ8 utan att betala. Det var vid 18-tiden i måndags.

VÄSTERÅS. Den 25 februari ringde en man upp till en man vars dotter svarade. Mannen ville sälja telefonlösningar och dottern tackade ja till ett basutbud. När fakturan kom på 2 400 kronor så anmälde mannen det som bedrägeri.

BJURHOVDA. Någon gång mellan fredag och tisdag så bröt sig någon in i en bil på Flisavägen. Inget blev stulet.

HÖKÅSEN. En man har anmält att han blivit hotad av sina grannar. De ska ha skickat hotfulla brev till honom och bett honom flytta därifrån.

TILLBERGA. En 35-årig kvinna hade träffat några ungdomar på krogen som hon bjöd hem på efterfest. Två tjejer och tre killar mellan 20 och 25 år gamla var hos kvinnan på Eldarvägen på lördagskvällen. När hon vaknade var hennes mobiltelefon och några andra saker försvunna. Hon har vaga minnen av hur ungdomarna såg ut.

KUNGSÅRA. En kvinna som varit bortrest kommer hem och märker att hon har blivit av med en halskedja och ett bankkort. Det finns inga brytmärken.

BÄCKBY. En personbil repades av okänd natten mellan söndag och måndag.

Mer läsning

Annons