Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 10/4

Annons

Hökåsen. Natten mot torsdag utlöstes inbrottslarmet på Ica Supermarket på Alvestavägen. Någon hade tagit sig in i lokalen genom att forcera entrédörren. Väl inne i butiken tillgrep gärningsmannen bland annat kontanter. Polisen kallades till platsen och sökte gärningsmännen med hjälp av en hundpatrull utan resultat. Händelsen är anmäld som grov stöld.

Bjurhovda. Någon gång mellan söndagen och måndagen stals en personbil på Flisavägen. Efter uppgifter från allmänheten lokaliserade polisen senare fordonet till Skultuna, men när en patrull kom till platsen stod bilen i lågor. Fordonet totalförstördes i branden.

Bäckby. Omkring 100 plåtbeslag stals från en plåtfirma på Ånghammargatan någon gång under den gångna veckan. Gärningsmännen kom över plåtbeslagen genom att bryta sig in i plåtfirmans lokaler. Händelsen är anmäld som stöld.

Brandthovda. En person boendes i en villa på Fornminnesgatan vaknade natten till tisdag av ett par högljudda smällar. Ljudet visade sig komma från att någon försökte ställa upp en stege mot villans ena vägg. Villaägaren har även två hundar som började skälla kraftigt vid händelsen vilket fick stegmannen på flykt. Polisen rubricerar det inträffade som försökt till stöld.

Tortuna. Någon gång under påskhelgen utsattes Tortunaskolan för omfattande klotter. Omkring sex meter av skolans ena fasad täcktes av olika budskap som klottrats på väggen. Polisen har kunnat uttyda en del av budskapen och har tillsatt en undersökning.

Kristiansborg. Kristiansborgsskolan utsattes för skadegörelse natten mot tisdag. Polis kallades till platsen och upptäckte att en glasruta till skolan krossats, men gärningsmännen hade inte lyckats ta sig in i lokalen.

Mer läsning

Annons