Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 11/1

Annons

PETTERSBERG. Under natten mot måndagen krossade någon rutan på en bil parkerad på Pettersbergsgatan. Tjuven fick med sig fronten på bilens cd-spelare samt en väska med bland annat smink, plånbok, nycklar och kläder.

BÄCKBY. Någon gång under helgen krossade någon en fönsterruta på Kokillgatan. Personen sträckte sedan in handen och tog sedan med sig en bildskärm av äldre modell som stod på ett bord innanför fönstret.

BÄCKBY. I fredags krossade någon en armerad fönsterruta på Bäckbyskolan, troligen genom att sparka på den.

MALMABERG. Under helgen har någon tagit sig in i hemtjänstens förrådsutrymme på Släggargatan, troligen för att övernatta.

GIDEONSBERG. I torsdag smällde en elev av en smällare i Gideonsbergsskolans ljushall. Röken från smällaren satte i gång brandlarmet och skolan har nu anmält händelsen som allmänfarlig vårdslöshet.

VÄSTERÅS. Någon sköt i förra veckan mot ett fönster på en pizzeria på Stockholmsvägen. Skottet lämnade kvar ett hål stort som en femkrona i fönstret.

HÄSSLÖ. Under julhelgen har 21 studentrum på Signalistgatan drabbats av inbrott. En elev har blivit av med en Ipod och lite kläder, en annan förlorade bland annat sin laptop, ett trådlöst modem, tv-spel, toalettartiklar och tio par oanvända strumpor.

VIKSÄNG. I lördags slog någon in en fönsterruta på fritidsgården Kanonen och stal två tv-spelkonsoler värda 3 000 kronor styck.

SURAHAMMAR. Ett släp, JEU 246, stals från OK någon under natten mellan onsdag och torsdag förra veckan.

HALLSTAHAMMAR. Även ett släp, JYG 035, från OK, Västeråsvägen har stulits. Det skedde natten mellan fredag och lördag.

RAMNÄS. Ramnäs konferens blev under helgen bestulen på övervakningskameran vid lastkajen.

HALLSTAHAMMAR. En elev blev bestulen på sin bärbara dator från ett klassrum i torsdags.

HALLSTAHAMMAR. En boende i Riset fick under torsdag eller fredag sin brevlåda sprängd.

Mer läsning

Annons