Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 11/3

Annons

Bäckby. Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen ljöd larmet till ett företag på Ånghammargatan. En väktare upptäckte en trasig ruta, stöldförsöket verkar ha avbrutits. Troligen på grund av det kraftiga larmet.

Bäckby. Vid 5-tiden på torsdagsmorgonen upptäckte en väktare en trasig ruta till en lokal på Kokillgatan. Det är ännu oklart om något stulits.

Bjurhovda. En taxichaufför som plockat upp kunder på Kopparbergsvägen för en körning tlll Bjurhovda upptäckte att kunderna kletade ketchup på baksidan av förarsätet. När chauffören sade åt den unge kunden att torka upp efter sig smällde han istället till chauffören med knytnäven. Kunden var i 20-årsåldern.

Erikslund. Ett försök till stöld upptäcktes under torsdagen. En ruta till ett företag på Ateljévägen hade krossats.

Brunnby. En GPS stals under natten till torsdagen ur en lastbil som parkerats vid Brunnby.

Pettersberg. Natten till torsdag förstördes låskolven till en bil parkerad på Pettersbergsgatan. Kablar drogs fram under rattkåpan, men tjuven lyckades aldrig starta bilen.

Centrum. En 67-årig kvinna fick sin handväska ryckt ur handen när hon gick på Stora gatan för några veckor sedan. Ynglingen kunde lugnt springa iväg med väskan, ingen av de människor som fanns i närheten av kinnan hjälpte till. I väskan låg makens mobiltelefon, nu har mobilräkningar börjat komma. Då polisanmälde kvinnan händelsen.

Irsta. I söndags blev det trångt för två bilister som möttes på Sigvard Rings gata. Snövallar gjorde det svårkört. En 64-årig man klev ur sin bil för att försäkra sig om att de båda bilarna verkligen klarat att mötas utan repor. Då fick han fyra slag i ansiktet av föraren av den andra bilen, en 44-årig man.

Vetterstorp. Under onsdagenseftermiddagen upptäcktes ett inbrott på i ett källarförråd på Vetterstorpsgatan. En ulster stals, kanske något mer.

Västerås. En 34-årig man upptäckte att någon tagit ut pengar via internet på hans bankkonto. Uttagen har gjorts under två tillfällen, vardera på 600-700 kronor.

Västerås. När en villägare upptäckte att grannen öste ned snö från taket ned på dennes tomt brast det. Det blev en polisanmälan för att ha förstört de dyrbara växter som nu låg under tunga snösjok. 

Mer läsning

Annons