Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 11/5

Natten till måndag var det inbrott i en bil på Bangatan, Gideonsberg.

Annons

En skruvdragare och bilmaskin stals.

BÄCKBY.

Ett framhjul stals från en moped på Dragverksgatan, natten till onsdag.

HEMDAL. I måndags, någon gång mellan 14 och 15, stal någon ett framhjul, framgaffel och en cykeldator från en cykel som stod vid Centrallasarettet.

TILLBERGA. Tio portioner mat fick kastas sedan någon stängt av strömbrytaren till en kompressor som stod vid en lastkaj. Maten, som förvarades i en avsvalningskyl, förstördes. Det är Tillberga Grannservice som drabbats av detta.

ÖSTER MÄLARSTRAND. I tisdags eftermiddag såg en boende, granne till Stainer barnträdgård, hur det kom från svart rök från skolans eldningsplats. Någon hade lagt skolans ekstockar, tillika sittplatser, på en eldningsplats och tänt på. Mannen lyckades själv släcka branden.

BÄCKBY. En trädgårdsuggla, gjord av sten, och som satt i ett trädgårdsland på Välljärnsgatan, har stulits. Upptäckten gjordes i onsdags morse.

ÖNSTA GRYTA. I tisdags upptäckte en bilägare på Vildrosgatan att någon gjort inbrott i hans bil. En telefon var borta.

ÖSTER MÄLARSTRAND. En båttrailer, värd 25 000 kronor, har stulits från Öster Mälarstrand. Trailern är märkt med ägarens namn och telefonnumer.

ERIKSLUND. Diverse verktyg stals från NCC:s byggarbetsplats vid Ikea i helgen. Bland annat försvann en vibratorplatta, lasermottagare och ett laddningsaggregat.

Mer läsning

Annons