Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 12/11

Snöbollskriget urartade och slutade med en hjärnskakning.

Annons

I torsdags busade en en grupp elever på St Iliansskolan, Pettersberg, med varandra. Killarna trängde ner tre flickor i en källartrappa. En av dem kastade då en isklump - trots kompisarnas protester - i huvudet på en 13-årig flicka. Flickan svimmade och drabbades sen av hjärnskakning.

Brandthovda. En markvibrator har stulits från en byggarbetsplats på Brandthovdagatan. Stölden skedde natten till fredag.

E18. Natten till onsdag blev en lastbilschaufför bestulen på delar av sin last. Chauffören hade stannat vid Råby rastplats, och efter en timme gick han ut ur bilen. Då upptäckte han att någon brutit upp dörrarna och stulit choklad. Det är tredje gången den här veckan en lastbilschaufför blir bestulen på sin last.

Viksäng. I tisdags kväll stal okänd person tvätt från en tvättstuga på Rönnbergagatan. Den drabbade kvinnan blev av med en hel del kläder, bland annat byxor, vantar, jeans och påslakan.

Bäckby. En röd Saab 9000, årsmodell -94, stals från Välljärnsgatan natten till fredag. Bilen är skyltad PEB 166.

Kristiansborg. Den 23-åriga kvinnan hade glömt att låsa skåpet på Kristiansborgsbadet. När hon kom tillbaka hade någon stulit både henne och sonens kläder. Stölden skedde i tisdags vid 17.30-tiden.

Mer läsning

Annons