Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 12/2

Uppmärksam butikspersonal såg hur de tilltänkta tjuvarna plockade runt bland varorna och såg sig försiktigt omkring.

Annons

Munkängen. Personalen på Arvid Svensson Pro avvärjde av allt att döma en stöld när de fattade misstankar mot två män som besökte järnaffären. De visade märkligt intresse för än den ena, än den andra dyrbara varan och betedde sig så misstänkt att personalen anade oråd. Männen försvann mycket hastigt när de förstod att personalen uppmärksammat dem.

Västerås. En jurist har polisanmält en klient för bedrägeri. Juristen anlitades som biträde i ett skattemål, men det visade sig att klienten inte hade någon möjlighet att betala för juristens tjänster, och det visste klienten om från början, enligt juristen.

Vallby. Ett förråd på Antikvarievägen har drabbats av inbrott. I förrådet förvarades enligt ägaren ett tjugotal förgyllda antika ramar med ett sammanlagt värde av omkring 100000 enligt ägarens värdering.

Gideonsberg. Bilstereon med högtalare och diverse tillbehör blev bytet vid ett bilinbrott på Generatorgatan natten till fredagen.

Kopparlunden. Någon gång den senaste tiden har någon stulit en kamera från Netonnets lagershop på Metallverksgatan. Personalen upptäckte tomkartongen, av kameran och tjuven fanns inga spår.

Gideonsberg. Någon gång på dagtid under fredagen har en lägenhet på Gideonsbergsgatan utsatts för inbrott. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Västerås. Mitt under lektionen tappade den 17-årige gymnasieeleven en hopfällbar batong på golvet. Läraren tog hand om batongen och ringde polis. Eleven misstänks nu för brott mot knivlagen – en lag som även omfattar batonger.

Mer läsning

Annons